Praktijkinformatie

Wie ik ben:
Ik ben Carina van Keulen, in 1961 geboren in Amersfoort. Van jongs af aan wist ik dat ik juf wilde worden, ik heb lange tijd in het speciaal basisonderwijs gewerkt. In 2007 ben ik gestart met de opleiding tot integratief kindertherapeut, in 2013 gevolgd door de opleiding tot hypnotherapeut, beide aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam. Het werken met (jong)volwassenen, naast het werken met kinderen, geeft mij veel plezier en voldoening.
Een mens helpen zijn eigen pad te (her)vinden en de valkuilen leren te (her)kennen, ik vind het iedere keer opnieuw bijzonder om mee te mogen maken.
Praktisch
Je start met een kennismaking/intakegesprek, waarin het behandelplan wordt opgesteld en ondertekend.
Een sessie duurt in principe een tot anderhalf uur.
Gemaakte afspraken graag 48 uur van tevoren afzeggen. Dit kan ook via de voicemail bij niet directe bereikbaarheid. Annuleringen op kortere termijn kunnen in rekening worden gebracht.
Het tarief voor een sessie is 85 euro per uur. Je ontvangt maandelijks een digitale factuur. De betalingstermijn is 14 dagen na dagtekening van de factuur.
Vergoedingen en Zorgverzekeraars
Ik ben aangesloten bij de VIT en NVECP, heb de ECP erkenning en sta ingeschreven als Registertherapeut BCZ. De meeste Zorgverzekeraars vergoeden de therapie (gedeeltelijk) vanuit de aanvullende polissen. Informeer hier naar bij je zorgverzekering of kijk in dit overzicht: Vergoedingen
Klachtrecht
Mocht je onverhoopt ontevreden zijn dan hoor ik dat natuurlijk het liefst van jou zelf, zodat we in gesprek met elkaar kunnen gaan om tot een oplossing te komen. Komen we er samen niet uit, dan kun je een beroep doen op een klachtenfunctionaris die je kan bijstaan. Dit valt onder het Klachtrecht van de wet kwaliteit klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Je kunt hiervoor contact opnemen met mijn beroepsvereniging VIT. In navolging van deze wet ben ik ook aangesloten bij geschilleninstantie SCAG. Mijn inschrijving in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire zorg ( licentienr. 205065R) zorgt ervoor dat ook het tuchtrecht is gewaarborgd.

 

Registratiegegevens
AGB codes zorgverlener: 90044679, 94010952
AGB code praktijk: 90053382, 94058860
Registratienummer Beroepsvereniging VIT: 541.17.A
Registratienummer Beroepsvereniging NVECP: 10090
RBCZ licentienummer: 205065R
KvK nummer 32164983
logo_vit_webrbcz-logo-transp